Feyenoord-muziek schalt door stadion van rivaal: 'Dit maakt mij woedend, schandalig zeg!'

29 april 2024, 10:44   Bijgewerkt: 29 april 2024, 11:31
Foto: © Imago

Na afloop van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Volendam is er in een skybox van de Rotterdamse club muziek van Feyenoord gedraaid, zo blijkt uit beelden die circuleren op sociale media. Het zorgt voor leedvermaak bij supporters van Feyenoord, terwijl aanhangers van Sparta zich ergeren.

Sparta zegevierde in eigen huis tegen FC Volendam en die overwinning werd na afloop gevierd in de verschillende skyboxen van de club. Opvallend genoeg werd er in één van die skyboxen muziek van Feyenoord gedraaid. Het nummer 'Mijn Feyenoord' van zanger Lee Towers was na afloop van de wedstrijd in overduidelijk hoorbaar op Het Kasteel. De beelden zorgen op sociale media voor veel leedvermaak bij supporters van Feyenoord: "Er is maar één club in Rotterdam", schrijft een Feyenoorder op X.

Artikel gaat verder onder video

Supporters van Sparta, de nummer acht van de Eredivisie, zijn minder blij zijn met het filmpje. Op sociale media wordt Sparta dan ook verzocht dit in de toekomst te voorkomen: "De mensen die hiervoor hebben gezorgd moeten nooit meer komen en heel ver weg blijven van onze mooie club", vindt een supporter van de club uit Spangen. "Wat is dit schandalig zeg, dit soort beelden maken mij woedend!"

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt. 


Bekijk hieronder de beelden!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen