Breuer: "Vitoria Setubal mag geen probleem zijn"

1 oktober 2008, 11:45   Bijgewerkt: 1 oktober 2008, 14:00

Aanvoerder Michel Breuer kan zich niet voorstellen dat SC Heerenveen donderdag het onderspit delft tegen Vitoria Setubal. Na het 1-1 gelijkspel in Portugal moet Heerenveen het karwei thuis kunnen afmaken, vindt de verdediger.

Twee weken geleden in Portugal stond Setubal lang met 1-0 voor, maar kwamen de Friezen in de laatste minuut langszij. Die wedstrijd toonde al aan dat Setubal geen geweldige ploeg heeft, vindt Breuer. "Ondanks het feit dat we niet geweldig speelden, zijn we amper in de problemen geweest. Thuis, voor eigen publiek zijn we tot meer in staat. Als iedereen volle bak speelt, mag deze wedstrijd geen probleem zijn."

Voor SC Heerenveen is het ontzettend belangrijk om de volgende ronde te halen, weet de verdediger. "Voor de spelersgroep zijn de Europese wedstrijden een geweldige leerschool. Het reizen, andere voetbalopvattingen, de media-aandacht, als voetballer leer je er enorm veel van. Bovendien moet ik er niet aan denken dat we uitgeschakeld worden. Dat heb ik vorig jaar ervaren en reken maar dat je je rot voelt als Heerenveen er bij de loting niet mee bij is", zegt hij op de Heerenveen-clubsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen