Maradona: "Argentinië op weg naar het WK"

Ger
24 september 2009, 14:35   Bijgewerkt: 24 september 2009, 14:43

Diego Maradona is vol vertrouwen teruggekeerd naar Argentinië. De veelbekritiseerde bondscoach van de nationale ploeg verbleef de afgelopen anderhalve week in een Italiaans ontspanningsoord. Hij verklaarde na aankomst in Buenos Aires met goede moed het restant van de WK-kwalificatiereeks tegemoet te zien.

De 48-jarige Maradona ontvluchtte anderhalve week geleden Argentinië na de teleurstellende nederlaag een paar dagen eerder tegen Paraguay (0-1). De equipe van de voormalige wereldvoetballer zakte daardoor naar de vijfde plaats in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep. Alleen de eerste vier landen plaatsen zich rechtstreeks voor het WK in Zuid-Afrika. De nummer vijf speelt nog een play-off.

"Het gaat goed met ons, we zijn op weg naar het WK", sprak Maradona desondanks opgewekt na zijn uitstapje naar Italië. De Argentijnse media speculeerden volop over de reden van de 'vlucht' van Maradona. Volgens sommige geruchten zou Pluisje een ontwenningskliniek hebben bezocht. Alfredo Cahe, de persoonlijke dokter van Maradona, verklaarde echter dat zijn 'patiënt' naar Noord-Italië was gevlogen om in een kuuroord bij te komen van alle hectiek in het voetbalminnende Argentinië en wat overtollige kilo's kwijt te raken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen