Ruiz: "Het gaat niet om Ruiz-Suarez"

Koen Freriks
6 februari 2010, 11:31   Bijgewerkt: 6 februari 2010, 11:39

Zondag staan de twee goalgetters van de Eredivisie tegenover elkaar. Luis Suarez (22 doelpunten) en Bryan Ruiz (15 doelpunten) zijn dit seizoen de twee smaakmakers van respectievelijk Ajax en FC Twente. "Maar ik zie het niet als een persoonlijk duel", zegt Ruiz in De Telegraaf.

"Het gaat niet om Suarez-Ruiz, maar om Ajax-FC Twente. Ik heb liever dat ik persoonlijk een slechte wedstrijd speel en win dan andersom", aldus de Twente-aanvaller, die slechts één veldgoal minder heeft gemaakt dan Suarez bij Ajax. "Ik vind het geen probleem om de penalty's niet te nemen. Bij mijn vorige club AA Gent deed ik dat wel, maar ik ben nieuw bij FC Twente en hier waren al afspraken gemaakt."

Suarez start zondag waarschijnlijk weer vanaf links bij Ajax, waardoor Ronnie Stam zijn tegenstander wordt. "Het maakt me niet zoveel uit tegen wie ik speel. We gaan uit van onze eigen kracht en hebben ons nog nooit aangepast aan een tegenstander. Ook in de ArenA moeten we aan voetballen toe kunnen komen", zegt de rechtsback van de Tukkers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen