El Hamdaoui: "Advocaat weet wat ik kan"

Koen Freriks
28 februari 2010, 09:40

Mounir El Hamdaoui schoot AZ zaterdag persoonlijk naar de winst op Vitesse. Met drie doelpunten nam de Marokkaanse aanvaller de complete productie op zich. Na afloop kon hij een brede glimlach niet verbergen: "Prachtig, dit."

"Een heel mooie wedstrijd zo", reageert de spits op de website van zijn club. "Drie doelpunten is een heel mooi aantal. En dan nog winnen ook; dat is nog mooier. De jongens feliciteerden me in de kleedkamer. 'Lekker gespeeld', zeiden ze. Wat dat betreft zijn we echt een hecht team. Zowel bij winst als bij verlies kunnen we elkaar alles zeggen. Het is een heerlijk team."

AZ-trainer Dick Advocaat sprak van de week zijn vertrouwen uit in El Hamdaoui, door te zeggen dat zijn speler dit seizoen vijftien tot zestien doelpunten zou scoren. "Ik heb gehoord dat hij dat heeft gezegd. Advocaat is een toptrainer die weet wat ik kan. Hij heeft er verstand van, denk ik. Dat geeft vertrouwen. Ik weet zelf ook wat ik kan. Ook Martin Haar heeft gezegd dat ik nog veel zou gaan scoren. Met z'n allen hebben ze de volle 100 procent vertrouwen in mij. Of ik ook denk dat ik tot het aantal van vijftien doelpunten kom? Ik doe daar nooit uitspraken over. Ik hoop zo door te gaan, dan zien we daarna wel."

El Hamdaoui speelde gisteren in het Gelredome zijn honderdste wedstrijd in de Eredivisie. De topscorer van vorig seizoen scoorde in totaal 47 goals op het hoogste niveau in Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen