'Jans laat drietal vertrekken bij SC Heerenveen'

15 mei 2010, 19:59   Bijgewerkt: 15 mei 2010, 20:10

Ron Jans heeft de bezem door de selectie van SC Heerenveen gehaald. Omroep Friesland schrijft dat Goran Popov, Martin Lejsal en Pawel Wojciechowski te horen hebben gekregen dat hun toekomst buiten het Abe Lenstra Stadion ligt.

Lejsal werd afgelopen seizoen gehuurd van FC Brno. Het huurcontract van de keeper wordt echter niet verlengd. Heerenveen gaat op zoek naar een nieuwe doelman, die de concurrentiestrijd moet aangaan met de Belgen Brian Vandenbussche en Kenny Steppe. Eerder werd al bekend dat Henk Timmer de club moet verlaten.

Ook Wojciechowski moet de Friese brigade verlaten. De Pool wees het voorstel van Heerenveen om aan FC Emmen verhuurd te worden af. Popov mag eveneens op zoek naar een andere ploeg. Heerenveen heeft laten weten mee te werken aan een vertrek van de Macedonische verdediger, maar als er zich geen club voor hem meldt, mag hij wel bij de A-selectie blijven.

Of Tarik Elyounnoussi mag blijven, is nog onduidelijk. De aanvaller wordt momenteel verhuurd aan Lilleström, waar Jans hem binnenkort nog een keer gaat bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen