Jol ziet duel om JC Schaal als 'goede test'

30 juli 2010, 19:02

Tussen de twee Champions League-wedstrijden tegen PAOK Saloniki in neemt Ajax het zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen landskampioen FC Twente. Trainer Martin Jol van de bekerwinnaar ziet dat duel als een 'tussenrapport' voor zijn ploeg. “Het gaat om de Champions League en de competitie. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is daar denk ik een goede test voor”, legt Jol uit.

Ajax kan de miljoenen uit de Champions League meer dan goed gebruiken. De ploeg van Jol kwam woensdag voor eigen publiek echter niet verder dan 1-1 tegen PAOK en moet woensdag tijdens de return in Thessaloniki dus vol aan de bak.

De wedstrijd tegen FC Twente lijkt daardoor slechts een 'tussendoortje' voor de Amsterdammers, maar die stappen volgens Jol voldoende gemotiveerd het veld in de Amsterdam ArenA op. “We hebben veel jonge jongens in de selectie, die hebben nog niet zo veel gewonnen. De Johan Cruijff Schaal is toch een prijs. In dat opzicht kan het best een leuke wedstrijd worden”, besluit de Scheveninger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen