Werder klopt Sampdoria, knap gelijkspel Anderlecht

18 augustus 2010, 22:39   Bijgewerkt: 19 augustus 2010, 09:41

Anderlecht is dicht bij de groepsfase van de Champions League. De kampioen van België sleepte woensdag een knap gelijkspel uit het vuur bij Partizan Belgrado. Het werd 2-2, waardoor Anderlecht volgende week in eigen stadion aan een 0-0 of 1-1 gelijkspel al voldoende heeft om het miljoenenbal te bereiken.

Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Guillaume Gillet en Roland Júhazs scoorden voor Anderlecht, tussen beide goals in scoorde de thuisploeg tweemaal. Eén van de goals van Partizan was een eigen doelpunt van Anderlecht-verdediger Jan Lecjaks. Mocht Anderlecht er volgende week in slagen om Partizan van winst af te houden, plaatst het zich voor het eerst sinds 2006 voor het hoofdtoernooi van de CL.

Naast Anderlecht deed ook Werder Bremen een goede zaak, al zorgde een laat tegendoelpunt van Giampaolo Pazzini nog voor gefrontste wenkbrauwen. Door de goal van Pazzini werd het, in plaats van 3-0, 'slechts' 3-1 voor Werder. Sampdoria speelde vanaf de 66ste minuut met tien man na een rode kaart voor Stefano Lucchini.

De tweestrijd tussen Sporting Braga en FC Sevilla kan nog alle kanten op. De Portugezen wonnen de eerste slag (1-0), maar return is volgende week in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen