Vitesse wil door met talenten Room en Pröpper

29 september 2010, 18:46

Eloy Room liet maandag al doorschemeren de samenwerking met Vitesse graag te willen continueren. De Arnhemse club denkt er hetzelfde over. Tegenover Voetbal International zegt technisch directeur Ted van Leeuwen dat hij het contract van de goalie (21) en die van Davy Pröpper (19) op korte termijn hoopt te verlengen.

Room is sinds het vertrek van Piet Velthuizen naar Hercules Alicante eerste keeper in het Gelredome. “Het grootste compliment voor Room is dat niemand meer over Velthuizen praat”, citeert VI Van Leeuwen. “Daarnaast hebben we ook in Davy het vertrouwen dat hij de komende jaren voor Vitesse van waarde kan zijn.”

Van Leeuwen laat verder weten dat Vitesse Vladislav Mirchev voorlopig niet aan de selectie toevoegt. De 23-jarige aanvaller uit Bulgarije maakte tijdens zijn proefperiode weliswaar één goede indruk, maar raakte al snel geblesseerd. “Daarom hebben we hem onmogelijk goed kunnen testen. Wie weet krijgt hij wel een herkansing als hij weer fit is”, legt de beleidsbepaler uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen