Suarez trots op uitslag in Spaanse sportkrant

Ger
11 oktober 2010, 11:35

Luis Suarez is trots op de uitslag van een poll op de website van de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo. Het grootste gedeelte van de bezoekers ziet de aanvaller van Ajax als meest gewenste aankoop van FC Barcelona in de komende transferperiode.

"We hebben het niet over zo maar een club maar over Barcelona, de beste club ter wereld met een unieke speelstijl waar ik van hou", zegt de Uruguayaan in het AD. Hij wil echter niet te vroeg naar het buitenland vertrekken. "Ik ben erg gelukkig in Amsterdam. Aan de club heb ik voor een groot deel te danken aan wie ik nu ben. Ik ben hier in staat om de sprong te maken naar Barcelona of naar een andere grote club."

Mocht Suarez ooit naar de Catalanen vertrekken, dan komt hij in een lang rijtje spelers die via Ajax bij Barcelona belandden. "Dat is geen toeval. Ik ben van mening dat Ajax de beste opleiding heeft van de hele wereld. Ik kwam hier op jonge leeftijd en men heeft me technisch, tactisch en ook geestelijk laten groeien. Hier ben ik rijper geworden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen