Boussaboun en Koenders krijgen basisplek

29 oktober 2010, 20:24   Bijgewerkt: 29 oktober 2010, 20:52

Het moet weer gaan spoken zaterdagavond in het Rat Verlegh Stadion. Na drie opeenvolgende nederlagen is NAC Breda weer dringend toe aan een overwinning en de eerstvolgende mogelijkheid daartoe dient zich zaterdagavond al aan. De Brabanders ontvangen dan de Graafschap in eigen huis en heel de club hoopt daarbij weer eens op een ouderwets 'avondje NAC'.

De slechte prestaties van de voorbije weken zorgen voor wat veranderingen in de basisopstelling bij de huidige nummer elf van de Eredivisie. Zo zullen Ali Boussaboun en Milano Koenders aan de aftrap verschijnen en keert Tim Gillissen na lange tijd weer terug in het basiselftal.

Ferne Snoyle, Anthony Lurling en waarschijnlijk ook Csaba Fehér zullen morgen geen acte de présence geven. NAC-trainer Gert Aandewiel: "Ferne moet geopereerd worden, Lurling is bijna terug, maar we vonden het te vroeg om hem morgen al bij de selectie te nemen. En Csaba stapte vanmorgen van de training met wat lichte hamstringklachten, dus dat moeten we even afwachten."

Bij de Graafschap is alleen Soufian El Hassnaoui er niet bij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen