Suarez blij met El Hamdaoui: "Meer vrijheid"

2 november 2010, 09:51

Luis Suarez was in de afgelopen 666 minuten in de Eredivisie slechts één keer trefzeker. De aanvaller van Ajax, vorig seizoen nog goed voor 35 doelpunten, ziet dat echter niet als een probleem. “Als anderen scoren, ben ik net zo blij”, zegt hij tegen NUsport. “Als Ajax maar wint, dat is het belangrijkste.”

Suarez blijft door zijn minder productieve periode een beetje op de achtergrond bij Mounir El Hamdaoui. Waar de Uruguayaan pas zeven doelpunten scoorde, liet zijn Marokkaanse metgezel in de voorhoede van Ajax al elf goals aantekenen. Daarmee is hij topscorer van de Eredivisie. “Daar ben ik alleen maar blij mee”, zegt Suarez. “Nu is niet alle aandacht meer op mij gericht. Het biedt mij meer vrijheid.”

Toch hunkert Suarez naar goals en hij heeft er alle vertrouwen in dat de machine vroeg of laat weer begint te lopen. “Natuurlijk wil ik doelpuntjes maken voor Ajax. De fans weten ook dat ik weer ga scoren. Het balletje valt nu net niet goed, ik heb al heel vaak de lat en paal geraakt”, besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen