Daley Blind mag van De Boer bij Ajax blijven

17 december 2010, 14:54

Als het aan Frank de Boer ligt, maakt Daley Blind het seizoen af bij Ajax. Met name FC Groningen heeft concrete interesse in de multifunctionele speler, die onder de vorige Ajax-trainer Martin Jol op een dood spoor terecht gekomen was in Amsterdam. In tegenstelling tot zijn voorganger ziet De Boer echter wel potentie in Blind.

"Daley weet precies wat er van een speler van onze club wordt gevraagd. Als het aan mij ligt, wordt hij in de winterstop niet aan een andere club verhuurd. Ik zie perspectieven voor hem", laat de nieuwe trainer desgevraagd weten. "Blind komt bij ons in aanmerking voor de posities vier en vijf", zei De Boer. "Hij kan als linker centrale verdediger en linksback spelen. Hij is inzetbaar als daar iemand wegvalt." 

Ook over aanvaller Mido is De Boer tevreden, al komt de Egyptenaar volgens hem nog niet in aanmerking voor een basisplaats. "Mido werkt hard. Hij wilde maandag graag de hele wedstrijd voor Jong Ajax voetballen. Dat is positief. Voor een basisplaats in het eerste elftal is het in mijn ogen nog te vroeg", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen