Van den Boog 'trots' op transfer Emanuelson

27 januari 2011, 18:26

Rik van den Boog heeft een goed gevoel overgehouden aan de transfer van Urby Emanuelson naar AC Milan. Ondanks het feit dat het vertrek van de multifunctionele linkerflankspeler een aderlating betekent voor de Amsterdammers, is de algemeen directeur van Ajax zeer trots op 'de stap die Emanuelson heeft kunnen maken'.

"Het vervult me met trots dat Ajax weer een speler aan een absolute internationale topclub heeft afgeleverd", meldt Van den Boog donderdag op de website van de huidige nummer drie van de Eredivisie. "Een speler die van zijn achtste tot en met zijn 24ste bij Ajax heeft gespeeld. We hebben dus vele jaren van Urby kunnen genieten en hij was klaar voor een volgende stap, die hij verdient. Urby houdt een mooi afscheid van de club en van de supporters van ons tegoed."

De kersverse aanwinst van de 'Rossoneri' krijgt er waarschijnlijk op de linksbackpositie binnenkort een concurrent bij, aangezien de algemeen directeur van AC Milan Adriano Galliani heeft laten weten dat de club uit Milaan zich deze transferperiode nog wil versterken met een nieuwe linkerverdediger. "Onze onderhandelingen richten zich op een linksback die niet actief is in de Italiaanse competitie. Ik kan zijn nationaliteit niet onthullen, maar hij is inzetbaar in de Champions League. We hebben een linksback nodig als alternatief voor Luca Antonini. Daarnaast is Gianluca Zambrotta geblesseerd", aldus Galliani tegenover diverse Italiaanse media.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen