Vd Vaart verwacht geen problemen met Redknapp

22 maart 2011, 08:35   Bijgewerkt: 22 maart 2011, 08:41

Vanuit Engeland waaide dit weekend het bericht over dat Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp boos zou zijn op Rafael van der Vaart, omdat de middenvelder na een wissel in de wedstrijd tegen West Ham voortijdig het stadion verliet. Van der Vaart zelf weet echter nergens van, liet hij maandag in Katwijk weten.

"Ik las dat Harry Redknapp een gesprek met me wilde, maar heb hem voor het vertrek naar Nederland niet meer gezien. Ze kunnen bij Tottenham niet boos op me zijn", zegt de middenvelder van Oranje in De Telegraaf. Van der Vaart erkent dat hij niet blij was met zijn wissel. "Ik speelde goed, vond de wissel niet nodig en wil gewoon graag negentig minuten spelen. Nee, dat is bij Spurs niet of nauwelijks voorgekomen. Maar daar zaten ook veel publiekswissels tussen", voegt hij er lachend aan toe.

Of hij bij terugkomst in Engeland op het matje moet komen bij Redknapp, weet hij niet. Van der Vaart ligt er in ieder geval voorlopig niet wakker van. "Ik ben pas over tien dagen terug. Dan is het vast al weer voor een groot deel overgewaaid."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen