Eigen goal en Suarez nekken schotloze Gunners

20 augustus 2011, 15:32   Bijgewerkt: 20 augustus 2011, 18:11

Er moet snel iets gebeuren bij Arsenal, anders dreigt de ploeg een lang en zwaar seizoen tegemoet te gaan. In de topper tegen Liverpool werd zaterdag duidelijk dat de ploeg van manager Arsene Wenger een tekort aan kwaliteit heeft. Een ongelukkig eigen doelpunt zorgde voor de 0-1, Luis Suarez maakte de 0-2.

De eerste goal was misschien wel symbolisch voor de wedstrijd. Met Arsenal en Liverpool stonden twee titelkandidaten tegenover elkaar, maar beide teams wekten geen moment de indruk ook daadwerkelijk ambities te hebben. Arsenal had iets meer de bal, maar deed er weinig mee. Liverpool, met Luis Suarez verrassend genoeg op de bank, leek vooral naar Londen te zijn gekomen voor een puntje. Aanvallend liet Liverpool weinig zien en ook een aanval in de 79ste minuut liep vast. Arsenal-verdediger Ignasi Miquel, na een kwartier in de ploeg gekomen voor de geblesseerde Laurent Koscielny, schoot bij het uitverdedigen echter tegen ploeggenoot Aaron Ramsey aan. Via het hoofd van Ramsey tolde de bal in het doel.

Arsenal speelde op dat moment al met tien man, na een rode kaart voor de Ghanees Emmanuel Frimpong. De jonge Gunners hadden geen kracht meer voor een slotoffensief en invaller Suarez bepaalde in blessuretijd de eindstand op 0-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen