Van den Brom: "Kijk uit naar Ajax-uit"

25 augustus 2011, 15:09   Bijgewerkt: 25 augustus 2011, 22:29

Vitesse gaat vrijdag op bezoek bij Ajax. De Arnhemmers zijn op papier, op een paar doelpunten na, gelijkwaardig aan de Amsterdammers. Beide ploegen hebben na drie competitiewedstrijden zeven punten.

“Er zijn pas drie duels gespeeld, dus de ranglijst zegt nog niet veel, maar het wordt wel als een topper in de Eredivisie aangemerkt. En dat is leuk”, zegt coach John van den Brom op Vitesse TV. “Het is altijd leuk om tegen topclubs te spelen, in volle en mooie stadions. Dat is heerlijk voor de spelers. Zeker met het vertrouwen dat we nu hebben. De groep wordt steeds groter en kwalitatief beter. Ik kijk uit naar Ajax-uit.”

Dat die wedstrijd een testcase voor Vitesse is, ontkent Van den Brom. “Ook na het duel met Ajax gaan we verder met waarmee we bezig zijn, wat er ook gebeurt. We gaan absoluut geen andere dingen doen. Maar het is wel interessant om te kijken waar we met ons elftal staan”, aldus de tacticus, in het verleden actief bij Ajax.

Zijn oude liefde zag hij vorige week met 2-2 gelijkspelen bij VVV Venlo. Een week eerder vloerde Vitesse de Limburgers nog met 4-0. “Dat zegt veel over de competitie, waarin iedereen van iedereen kan winnen en verliezen”, stelt Van den Brom. “Dat maakt het leuk en aantrekkelijk om naar te kijken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen