Groep H: Barça en Milan winnen eenvoudig

28 september 2011, 23:01   Bijgewerkt: 28 september 2011, 23:32

Na het onderlinge 2-2 gelijkspel van twee weken geleden in Camp Nou hebben FC Barcelona en AC Milan woensdag een volgende stap gezet richting de volgende ronde van de Champions League. De grootmachten hadden weinig moeite met respectievelijk BATE Borisov (0-5) en het Tsjechische Viktoria Plzen (2-0).

Barça maakte er in Wit-Rusland een show van. De thuisploeg had met Mateja Kezman een spits opgesteld, maar stond eigenlijk de hele wedstrijd met elf man te verdedigen. Dat had weinig nut, want Barcelona vond regelmatig gaatjes in de verdediging. Bovendien hielp Aleksandr Volodko de bezoekers een handje door, onder druk van Lionel Messi, de 0-1 achter zijn eigen doelman te werken. Pedro en Messi scoorden daarna nog voor rust, na de pauze waren Messi en Villa trefzeker.

Met Clarence Seedorf, Mark van Bommel en Urby Emanuelson in de basis had AC Milan het ruim een helft lang lastig met Viktoria Plzen. Halverwege stond het nog 0-0, maar na de pauze maakte Zlatan Ibrahimovic het verschil. Hij benutte een zelf uitgelokte penalty en leverde vlak daarna de assist voor de 0-2 van Cassano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen