Van Basten mag ledenraad van Ajax niet toespreken

16 november 2011, 11:24   Bijgewerkt: 16 november 2011, 17:15

Het zoveelste hoofstuk uit het lijvige boek over de bestuursstructuur van Ajax. Woensdagavond zal de Raad van Commissarissen van Ajax, die pas opereert sinds 25 juli, door de ledenraad van de Amsterdammers worden beoordeeld. Marco van Basten was van plan om de Ajacieden bij die gelegenheid even toe te spreken, maar dit is hem verboden volgens het AD.

De onderzoekscommissie bij Ajax, waarin onder andere Keje Molenaar vertegenwoordigd is, heeft het werk afgerond en zal de 24 leden van de ledenraad vanavond op de hoogte stellen van hun bevindingen. Daarna zullen die in dezelfde bijeenkomst beslissen over het aanblijven van de recent door henzelf aangestelde bestuurders Ten Have, Cruijff, Davids, Olfers en Römer.

Van Basten, die zich onlangs nog liet ontvallen de deur naar een bestuursfunctie bij de Amsterdammers nog op een kier te hebben staan, wilde graag zijn zegje komen doen maar krijgt daar de gelegenheid niet voor. Daarvoor is namelijk door zowel de onderzoekers als de voorzitter van de ledenraad geen toestemming verleend, zo hebben de Amsterdammers laten weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen