Ajax-bestuur neemt verzoek Ten Have onder de loep

30 november 2011, 10:04   Bijgewerkt: 30 november 2011, 12:13

De raad van commissarissen van Ajax is vooralsnog niet van plan om het pluche in de ArenA zonder slag of stoot prijs te geven. De ledenraad van de landskampioen verzocht de rvc maandagavond na een vergadering de eer aan zichzelf te houden, maar de rvc-leden hebben aangegeven op dit moment niet aan een exit te denken.

Voorzitter Rob Been junior van de ledenraad van de Amsterdammers heeft bevestigd dat rvc-voorzitter Steven ten Have om een schiftelijke toelicht heeft gevraagd:

"Ten Have heeft mij als interim-bestuurder schriftelijk verzocht meer informatie te verstrekken omtrent het besluit en de achtergronden van het besluit van de ledenraad. Met mijn collega-bestuurders Ernst Ligthart en Roger van Boxtel zal ik me daar vandaag over buigen en de rvc vervolgens die gevraagde toelichting geven. Nee, ik heb hierover verder geen mening", aldus Been jr. tegenover De Telegraaf.

Commissaris Johan Cruijff gaf eerder aan wel bereid te zijn gehoor te geven aan het verzoek van de ledenraad. De legendarische nummer 14 ligt al geruime tijd overhoop met Ten Have, Olfers, Römer en Davids.

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen