De Boer hekelt tweede helft, Ferguson 'moppert niet'

16 februari 2012, 21:38

Trainer Frank de Boer was donderdagavond na de nederlaag van Ajax in de Europa League tegen Manchester United (0-2) alleen tevreden over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. "Toen speelden we goed georganiseerd, maar waren we een beetje twijfelachtig in balbezit. In de tweede helft misten we stootkracht."

"We hebben alleen een kans tegen United als iedereen 100 procent is. Dat vond ik niet", zei De Boer. "Die eerste tegentreffer viel toen we al onder druk stonden. De 2-0 ontstond uit een mooie aanval. Daar droop de klasse van af."

United-manager Sir Alex Ferguson koesterde de overwinning. "Na een overwinning van 2-0 in een uitduel mag je als coach niet al te veel mopperen", zei de zeventigjarige Schot.

"In de eerste helft vond ik het tempo bij ons te laag. Ajax maakte het ons ook erg moeilijk. Zij zetten veel druk op de bal. Na die snelle 1-0 in de tweede helft hebben we het goed gedaan. Toen zijn we eigenlijk niet echt meer in de problemen gekomen. Ik vind daarom ook dat we verdiend hebben gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen