'Vertonghen zet binnenkort krabbel bij Spurs'

1 juni 2012, 21:52

Jan Vertonghen is dicht bij een overstap naar Tottenham Hotspur. De verdediger van Ajax heeft in de Engelse media aangegeven dat de transfer 'binnen afzienbare tijd' beklonken kan zijn. The Spurs azen al enige tijd op de diensten van de Belg.

Ook Arsenal zou Vertonghen op de korrel hebben, maar de 25-jarige mandekker heeft duidelijk gemaakt dat een overstap naar de ploeg van manager Harry Redknapp zijn voorkeur heeft. Tegenover The Guardian heeft de Belg zich laten ontvallen dat een overgang naar Tottenham een kwestie 'van weken of misschien wel dagen' is.

Vertonghen vindt het niet erg dat de Londenaren volgend seizoen niet uitkomen in de Champions League. "Dat is niet zo'n probleem. Het was leuk geweest, maar ik heb mijn clubkeuze niet af laten hangen van één reden. Voor mij is het belangrijk dat ik een klik voel met de club. Tottenham Hotspur heeft me dat goede gevoel kunnen geven. Ze hebben me uitgenodigd en duidelijk gemaakt de transfer snel rond te willen maken, wat me een erg goed gevoel heeft bezorgd."

Bij The Spurs staat ook Oranje-international Rafael van der Vaart onder contract.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen