Janssen: "Nog geen contact gehad met Vitesse"

30 juli 2012, 11:47

De interesse van Vitesse in hem kwam voor Theo Janssen als een verrassing. De 31-jarige middenvelder had niet verwacht dat zijn jeugdliefde zich deze zomer voor hem zou melden. Hij staat open voor een terugkeer naar Arnhem, maar zit ook prima bij Ajax. Voorlopig wacht hij dus af. "Pas als het rond is, hoef ik me ermee te bemoeien."

"Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit een keer terug wil", zegt Janssen in AD Sportwereld over een eventuele terugkeer naar Arnhem. "Op welke manier dat zal zijn, weet ik nog niet. Als voetballer? Dat ligt niet alleen aan mij. Ik had het niet verwacht, nee, dat Vitesse contact op zou nemen over mij. Niet nu. Maar is dat niet altijd zo bij interesse? In elk geval is er nog geen contact geweest tussen mij en Vitesse", benadrukt hij.

Janssen is nuchter over de belangstelling van Vitesse. "Weet je wat het is? Pas als het rond is, hoef ik me ermee te bemoeien. Wat De Boer en Overmars met me willen, moet je maar aan hen vragen." De sportieve plannen van hoofdcoach Frank de Boer met Janssen spelen daarbij een belangrijke rol, geeft de middenvelder toe. "Als ik niet speel, zal ik hier niet vrolijk rondlopen. Dat weet de trainer, dus die zal zijn conclusies wel trekken." De linkspoot beschrijft zichzelf als 'een liefhebber'. "En als een liefhebber niet speelt, wordt hij cynisch. En ik ben 31 jaar. Dat is een leeftijd dat je altijd wilt spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen