Liverpool en Tottenham uitgeschakeld in League Cup

31 oktober 2012, 23:20   Bijgewerkt: 1 november 2012, 00:02

Liverpool gaat dit jaar niet opnieuw de League Cup winnen. De dit seizoen dramatisch presterende ploeg verloor woensdag in eigen huis met 3-1 van Swansea City. Voormalig Feyenoorder Jonathan de Guzman velde het vonnis over de ploeg uit Liverpool.

Liverpool-trainer Brendan Rodgers had een deel van zijn spelers rust gegeven voor het duel. Toen zijn ploeg echter halverwege met 1-0 achterstond door een doelpunt van Chico besloot hij Steven Gerrard en Luis Suarez alsnog te brengen. Dat hielp niet. Nathan Dyer verdubbelde de score al rap, alvorens Gerrard iets terug kon doen via een vrije trap. De Guzman zette in blessuretijd de eindstand op het scorebord.

Ook voor Tottenham Hotspur zit het toernooi om de League Cup erop. Het thuisspelende Tottenham leidde in de wedstrijd tegen Norwich City tot vlak voor tijd met 1-0 dankzij een doelpunt van Gareth Bale, maar zag door een fout van oud-Ajacied Jan Vertonghen de tegenstander langszij komen. Tot overmaat van ramp maakte Jackson er enkele minuten later 2-1 van. Clint Dempsey miste vervolgens nog een penalty namens Tottenham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen