Leerdam: "Sterkste spelers moeten spelen"

9 november 2012, 09:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kelvin Leerdam begrijpt niet waarom hij op een zijspoor gezet is bij Feyenoord. Sinds de middenvelder heeft laten weten dat hij zijn aflopende contract niet gaat verlengen, komt hij niet meer in aanmerking voor een basisplaats. Vreemd, vindt Leerdam.

"Overal in de Eredivisie lopen spelers rond die hun aflopende contract niet verlengen. Dat ik mijn basisplaats heb moeten inleveren, is volgens mij onnodig. Ik ben bezig aan mijn vijfde seizoen als contractspeler bij Feyenoord en dien dan maar netjes mijn contract uit. Blijkbaar is dat een zonde", moppert de middenvelder in AD Sportwereld.

"Vergeet niet, ik ben na Jonathan De Guzman, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum en Jerson Cabral de zoveelste zelf opgeleide speler die weigert bij te tekenen. Misschien zegt dat wel voldoende", deelt hij een sneer uit naar de Rotterdamse clubleiding.

Leerdam zegt dat hij niet alleen om financiële redenen vertrekt uit de Kuip. Hij zou ook wat waardering missen. "Begrijp me niet verkeerd, Feyenoord is een prachtige club om voor te spelen. Maar dat wil toch niet zeggen dat ik alles moet accepteren?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen