Spaletti: "Ik ben veel te oud voor AC Milan"

4 december 2012, 07:30

Mocht de onder grote druk verkerende Massimiliano Allegri binnenkort zijn congé krijgen bij AC Milan, dan zal Zenit Sint-Petersburg-trainer Luciano Spalletti hem in elk geval niet opvolgen. Dat zei de Italiaan maandag zelf voorafgaand aan het duel tegen de Milanezen.

"Ik ben veel te oud om trainer van Milan te worden", aldus Spaletti bij de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel. "Bovendien zit ik hier in Rusland prima. Ik heb een uitstekende band met de voorzitter en heb pas mijn contract verlengd. In de toekomst zou ik echter ooit nog trainer in Engeland willen worden."

Zenit zal dinsdag een poging doen voorbij het Belgische Anderlecht te geraken in groep C van de Champions League. Daartoe dient het een beter resultaat neer te zetten tegen Milan, dan de Belgen in hun wedstrijd tegen het Spaanse Malaga. Mocht dat lukken, dan plaatsen de Russen zich voor de volgende ronde van de Europa League. Milan en Malaga stelden eerder al plaatsing voor de laatste zestien in de Champions League veilig.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen