PSG-coach Ancelotti: "Sneijder? Nee, die komt niet"

10 december 2012, 15:52

Trainer Carlo Ancelotti van Paris Saint Germain ontkent met klem dat zijn ploeg bezig is om Wesley Sneijder binnen te halen. Italiaanse media meldden zondag dat Sneijder dicht bij een overstap naar de Franse club is, maar volgens Ancelotti is daar geen sprake van. Volgens hem is middenvelder Lucas Moura, die overkomt van het Braziliaanse Sao Paulo, de enige speler die in de winter aangetrokken wordt.

"Onze plannen voor de transferperiode zijn duidelijk: de enige speler die er bij komt, is Lucas. Verder niemand", stelde de coach maandag tijdens een persconferentie.

Dat Sneijder genoemd wordt als mogelijke aanwinst van zijn club, verbaast Ancelotti niet. "Sneijder past in het profiel van topclubs over de hele wereld. Maar dat wil niet zeggen dat hij hierheen komt. Hij komt niet naar Paris Saint Germain, dat is zeker."

Het ambitieuze PSG haalde afgelopen zomer onder meer Zlatan Ibrahimovic binnen. Ondanks de vele investeringen staat de ploeg echter niet aan kop in de Franse Ligue 1. De achterstand op koploper Lyon bedraagt na zestien wedstrijden vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen