Stam: "Dezelfde gedachten over voetbal bij Ajax"

Ger
8 januari 2013, 08:39

Jaap Stam is blij met zijn aanstaande terugkeer bij Ajax. De oud-international treedt komende zomer bij de landskampioen in dienst in een rol die door de club werd omschreven als 'assistant and defensive coach'.

"Mooi opgeschreven, maar ik word gewoon assistent en ga de grootste defensieve talenten van de opleiding beter leren verdedigen. Ik ga fulltime bij Ajax aan de slag en zie dat als een uitdaging", legt Stam uit in De Telegraaf. De voormalig topverdediger is nu nog werkzaam als assistent-coach bij PEC Zwolle.

Stam komt bij Ajax met Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Marc Overmars en Edwin van der Sar diverse oud-voetballers tegen met wie hij samen in Oranje speelde. "De aanwezigheid van al die jongens maakt het heel speciaal. Het is het gevolg van de nieuwe weg die Ajax is ingeslagen, met veel oud-spelers in de structuur."

"Overigens hebben zij allemaal een veel groter verleden bij de club dan ik. We zullen het lang niet altijd eens zijn, maar we hebben door onze ervaringen wel dezelfde gedachten over voetbal. En dat is prettig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen