Carew maakt seizoen af bij Internazionale

26 februari 2013, 18:18   Bijgewerkt: 26 februari 2013, 20:14

John Carew zal dinsdag in Milaan een contract ondertekenen dat hem tot komende zomer speler van Internazionale maakt. Bij Inter moet hij de langdurig geblesseerde Diego Milito vervangen. Tegenover Italiaanse pers gaf de Noor aan uit te kijken naar de komende maanden.

"Inter is een grote club, dus dit is een geweldige kans voor me. Ik ben klaar om te spelen, ik heb de voorbije maanden voortdurend getraind en ben fit", aldus de 91-voudige Noorse international (24 doelpunten) bij aankomst op het vliegveld.

Carew zal bij de Nerazzurri een contract tekenen voor vier maanden en zal in die periode naar verluidt 300.000 euro opstrijken. Tot afgelopen zomer kwam hij uit voor West Ham United, waar zijn contract afliep.

De 33-jarige boomlange spits kwam al eerder uit in de Italiaanse Serie A. In het seizoen 2003-2004 werd hij door AS Roma gehuurd van Valencia. In die jaargang was hij goed voor zes doelpunten in 20 wedstrijden. De Noor speelde verder onder meer voor Rosenborg BK, Besiktas JK, Olympique Lyon, Aston Villa en Stoke City. Hij begon zijn carrière in zijn geboorteland bij Valerenga IF.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen