Altidore: "Zolang de club dat wil, blijf ik graag"

15 april 2013, 08:25

Met drie doelpunten was Jozy Altidore de grote man bij AZ in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Mede door de drie treffers van de Amerikaan, gemaakt in een tijdsbestek van negen minuten, wonnen de Alkmaarders zondag voor eigen publiek met 6-0.

Die zege kon AZ goed gebruken, zegt Altidore op de clubsite. "We hebben nu zeven punten uit de laatste drie duels. Dat is voor ons gewoon goed op dit moment. En dan ook nog die ruime uitslag, heerlijk voor het zelfvertrouwen. Echt heel belangrijk."

"Wij wisten vooraf dat dit een big game voor ons zou worden", vervolgt de topscorer van de Alkmaarse ploeg. "FC Utrecht doet het erg goed dit seizoen, maar door twee strafschoppen en twee rode kaarten waren ze al snel uitgeschakeld. We hadden nog een strafschop moeten krijgen, want ook Roy Beerens werd onderuit gehaald. Deze zege had in ieder geval niets met geluk te maken, dit hebben we zelf gecreëerd."

Met zijn drie treffers bevestigde Altidore zijn status als topspits. Vanwege zijn goede spel dit seizoen liet coach Gertjan Verbeek onlangs weten dat hij rekening houdt met een transfer van de spits, maar Altidore zelf zegt daar niet mee bezig te zijn. "Ik hou van Alkmaar, het voelt als thuis. Ik heb me hier enorm ontwikkeld als speler. Zolang de club wil dat ik hier blijf, blijf ik heel graag. Dat meen ik oprecht. Zo werkt het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen