'Zwaar teleurgestelde' Sulejmani heeft al nieuwe club

1 mei 2013, 10:45

Het kampioensfeest dat Ajax naar alle waarschijnlijkheid zondag gaat vieren, zal aan Miralem Sulejmani voorbij gaan. De pas 24-jarige Serviër, in 2008 voor ruim zestien miljoen euro binnengehaald, werd in november op een zijspoor gezet en vertrekt komende zomer transfervrij uit de ArenA. Hij heeft al een nieuwe club gevonden.

Aan het begin van dit seizoen kwam Sulejmani nog regelmatig aan spelen toe bij Ajax, maar na enkele maanden hield het op. Hij werd niet meer opgenomen in de wedstrijdselecties. Die situatie doet de Serviër pijn, zegt hij in Voetbal International. "Ajax praat graag óver mij in de pers. Hadden ze maar wat meer mét mij gesproken." Hij baalt flink van de houding van Ajax. "Ik dacht dat ik onder Martin Jol het ergste wel had gehad, maar het kan dus altijd nog slechter. Ik ben zwaar teleurgesteld."

Sulejmani vertrekt komende zomer transfervrij, waardoor Ajax niets terugziet van de vele miljoenen die het vijf jaar geleden in hem investeerde. Volgens de Serviër had het echter anders kunnen lopen, want begin 2012 had Lokomotiv Moskou concrete interesse. "Later heb ik begrepen dat ze bij Lokomotiv nog nooit zo'n arrogante club hadden meegemaakt. Ze waren bereid om tot wel acht miljoen euro te gaan."

En dus loopt Sulejmani na dit seizoen gratis de deur van de ArenA uit. De aanvaller heeft inmiddels een nieuwe club gevonden, laat hij weten. "De naam kan ik nog niet onthullen, dat is zo afgesproken. Het is wel een grote club van het niveau Ajax. En nu we het toch over geld hebben: ik ga daar minder verdienen dan bij Ajax", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen