Alderweireld: "Transferperiode duurt nog lang"

13 juli 2013, 14:17

Toby Alderweireld heeft de hoop op een transfer nog niet opgegeven. De Belgische verdediger van Ajax zag deze week af van een overgang naar Norwich City, maar hij laat weten dat er nog genoeg tijd is voor alternatieven.

"Er is nog andere interesse en de transferperiode duurt nog lang. We zijn nog maar half juli. Er kan nog veel gebeuren", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Als er straks een mooie club komt, kan het snel gaan. Komt er niets, dan blijf ik gewoon bij Ajax."

Ajax en Norwich City zouden al akkoord zijn over Alderweireld, maar de speler kwam er zelf niet uit met de ambitieuze Premier League-club. "Het is niet zo dat de club niet bij de ambities van Toby past", reageerde Sören Lerby, de zaakwaarnemer van Alderweireld, tegenover AD Sportwereld. "We kwamen er gewoon niet uit."

Norwich City haalde eerder deze zomer onder meer al Ricky van Wolfswinkel. Daarnaast staan Ola Toivonen (PSV) en Leroy Fer (FC Twente) op het lijstje. Fer lijkt spoedig te gaan tekenen bij The Canaries, Toivonen is minder happig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen