FC Twente klopt strijdlustig Heracles in derby

21 september 2013, 20:39   Bijgewerkt: 21 september 2013, 21:10

Heracles Almelo is zaterdagavond voor eigen publiek vechtend ten onder gegaan. De Almeloërs waren tijdens de derby tegen FC Twente de bovenliggende partij. Na afloop stond er echter een geflatteerde 0-3 voor de bezoekers op het scorebord.

Direct vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Heracles er geen gras over liet groeien. Dat hebben de Almeloërs een groot gedeelte van de wedstrijd volgehouden. Het harde spel zorgde echter voor een paar pittige overtredingen, waar onder andere Mike te Wierik niet mocht klagen met een gele kaart. Dat was aan de andere kant het geval voor Kyle Ebecilio. Kansen leverde het Heracles ook op, maar het kreeg de bal niet tegen het net.

Ook in het tweede bedrijf liet Heracles zien meer dan honderd procent geconcentreerd te zijn. FC Twente had tot dan toe weinig in te brengen en mocht blij zijn dat onder anderen Uth een bal op de lat schoot. Ondanks alle goede bedoelingen van Heracles was het FC Twente dat de 0-2 binnen werkte. Een ingestudeerde corner werd door Kyle Ebecilio knap achter Remko Pasveer gekopt. De doelverdediger was eveneens kansloos bij de strafschop van Dusan Tadic: 3-0.

fans supporters polman stadion

fans supporters polman stadion

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen