Go Ahead Eagles en ADO maken geen fout

24 september 2013, 22:02   Bijgewerkt: 25 september 2013, 00:21

ADO Den Haag heeft dinsdag afgerekend met GVVV in de tweede ronde van de KNVB-beker. De amateurs uit Veenendaal wisten de eredivisionist lang bij te benen, maar moesten na rust toch drie doelpunten incasseren: 3-0.

Vito Wormgoor, Mathias Gehrt en Mike van Duimen tekenden voor de doelpunten voor de ploeg uit Den Haag. GVVV beëindigde het duel met tien man. Koen Oost kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart.

Ook Go Ahead Eagles verschafte zichzelf een plek in de derde ronde van het Nederlandse bekertoernooi. De Eagles waren dinsdag in Ermelo een maatje te groot voor DVS'33: 3-0.

Erik Falkenburg, Doke Schmidt en Jop van der Linden troffen doel namens de eredivisionist. Go Ahead Eagles speelde na 39 minuten met tien man na een rode kaart voor Joeri Schroyen. De formatie uit Deventer leidde op dat moment al met 2-0.

Voor Helmond Sport is het bekertoernooi na twee ronden alweer voorbij. De IJsselmeervogels verrasten de eerstedivisionist dinsdag na verlenging (3-2).

De Brabanders leidde bij rust nog met 2-0 dankzij twee treffers van Dave Nieskens. Nick Kuipers en Mark Rutgers bezorgde de topklasser uit Spakenburg een verlenging. Thomas Verheijdt tekende in de extra tijd voor de winnende treffer.

Ook Excelsior'31 zorgde voor een verrassing in de tweede ronde van de KNVB-beker. De topklasser uit Rijssen versloeg Willem II na verlenging (2-1).

Hakim Ezafzafi tekende voor de winnende treffer. Ruud Boymans opende voor rust de score voor Willem II. John Lubbers stelde in de 77e minuut een verlenging veilig voor Excelsior'31.

Overige uitslagen:

EHC - FC Eindhoven (1-4)

Barendrecht - JVC Cuijk (0-2)

FC Oss - VVV Venlo (1-2)

Kozakken Boys - Scheveningen (3-0)

Deurne - FC Emmen (0-2)

Achilles '29 - HSC'21 (5-1)

De Graafschap - Excelsior (1-3)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen