Elia vervult glansrol in gelijkspel Werder Bremen

29 september 2013, 17:22

Eljero Elia heeft van zich laten spreken bij Werder Bremen. Werder kwam in de thuiswedstrijd tegen 1. FC Nürnberg in een spektakelstuk niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Elia nam twee van de drie doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening. Door het gelijke spel blijft Werder steken op de achtste plaats in de Bundesliga.

De wedstrijd was slechts acht minuten onderweg, toen de Werder-supporters al konden juichen. Santiago Garcia tekende voor de openingstreffer. Na een half uur spelen wist Elia de marge te verdubbelen. De Nederlander promoveerde een pass van Aaron Hunt tot een doelpunt. Een moeilijke middag voor Nürnberg leek in het verschiet te liggen, ware het niet dat Hiroshi Kiyotake op slag van rust voor de aansluitingstreffer zorgde: 2-1.

Dit was duidelijk een kantelpunt in de wedstrijd. De bezoekers gingen op jacht naar de gelijkmaker, die er ook zou komen, toen Josip Drmic vlak na rust het net wist te vinden. Werder leek de draad weer op te pakken en kwam na ruim een uur spelen weer op voorsprong. Elia maakte zijn tweede van de middag en schoot de ploeg uit Bremen naar 3-2. Weer wist Nürnberg echter veerkracht te tonen: Adam Hlousek zorgde naar zeventig minuten spelen voor de 3-3. Josip Drmic was even daarna zelfs nog dichtbij zijn tweede en de winnende treffer voor Nürnberg, maar hij trof het houtwerk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen