Stadioneigenaren helpen Graafschap uit de brand

22 oktober 2013, 15:31

De Graafschap heeft op financieel gebied weer enige lucht. De eigenaren van stadion De Vijverberg hebben de geplaagde club de garantie gegeven dat de continuïteit van de club in seizoen 2013-2014 niet in gevaar komt, meldt De Graafschap. Ze staan garant voor het huidige tekort van bijna een miljoen euro op de begroting.

De stadioneigenaren besloten De Graafschap de helpende hoe toe te steken omdat het gelooft dat de club op langere termijn weer financieel gezond kan worden. "De conceptplannen voor de komende vijf jaren zien er goed uit, daar hebben wij vertrouwen in. Om dit te realiseren hebben de stadioneigenaren het plan omarmd. Onze garantie moet De Graafschap tijd geven om onder andere het aandelenplan verder uit rollen", zegt Henk Zweers namens de stadioneigenaren op de clubsite.

Namens de clubleiding reageert directeur Henk Bloemers blij en opgelucht. "Wij zijn hier voor de korte termijn erg mee geholpen. Het steunt ons dat onze plannen zijn omarmd en dat de stadioneigenaren hierin willen participeren. De komende jaren gaan we de club weer op de kaart zetten, maar daarvoor is een solide financiële basis nodig. We kunnen nu verder met ons plan om aandelen uit te geven."

"Er is nu ook geen noodzaak meer om in de winterstop spelers te moeten verkopen. Door aandelen te kopen kunnen de stadioneigenaren, investeerders, sponsoren en supporters de club verder helpen naar een gezonde toekomst", aldus Bloemers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen