Locadia lijkt duel met SC Heerenveen te halen

18 november 2013, 12:31

Jürgen Locadia kan komende zaterdag waarschijnlijk gewoon meedoen in de competitiewedstrijd van PSV tegen SC Heerenveen. De spits raakte donderdag geblesseerd in een duel van Jong Oranje en aanvankelijk werd gevreesd voor een lange absentie, maar de jeugdinternational trainde maandag weer mee bij PSV.

Locadia raakte tegen Jong Slowakije (2-2) geblesseerd na een botsing met de Slowaakse doelman. Deze botsing leverde de spits een rode kaart op. Hij keerde vervolgens terug naar PSV en laat de oefenwedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Frankrijk, komende dinsdag in Toulouse, aan zich voorbij gaan. Als een terugslag de komende dagen uitblijft, kan hij zaterdag waarschijnlijk starten tegen Heerenveen.

PSV kan Locadia bijzonder goed gebruiken, want zijn concurrent Tim Matavz is niet inzetbaar. De Sloveen kampt met een knieblessure en is tot januari uitgeschakeld.

Door de magere prestaties van de laatste weken is PSV afgezakt naar de achtste plek op de ranglijst. Het heeft één punt voorsprong op nummer negen Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen