DOVO presenteert Kraay jr. als nieuwe trainer

20 december 2013, 18:27

Hans Kraay jr. baarde deze week opzien door met amateurclub JVC Cuijk met 2-1 te winnen van MVV Maastricht en zodoende door te dringen tot de kwartfinales van de KNVB Beker. Een paar dagen na het bekersucces presenteert hoofdklasser DOVO Kraay als nieuwe trainer van het eerste elftal. Met Kraay aan het roer wil DOVO terugkeren naar het hoogste amateurplatform van Nederland.

De 53-jarige Kraay heeft een contract voor twee jaar ondertekend bij de club uit Veenendaal. Eerder stond de trainer onder contract bij Ophemert, SVWZ en FC Lienden. Met Lienden presteerde Kraay het in 2008 om Vitesse uit te schakelen in de beker, waarin hij dus ook met Cuijk wist te stunten tegen MVV.

Henri Drost, de voorzitter van DOVO, is zeer verheugd met de komst van Kraay, zo meldt hij op de officiële website van de hoofdklasser: “Hij staat voor een aanvallende, dwingende speelstijl, zoals we die bij DOVO graag zien. Dat willen we doen met een herkenbaar team, met waar mogelijk eigen jongens en regionale inbreng; daar staat Hans helemaal achter. Bovendien kan hij de club op een uitstekende manier presenteren. Wij denken dat Hans ons een extra duw in de rug gaat geven.”

Ook Kraay is in zijn nopjes met de overstap naar DOVO: “Dit is een geweldige club met heel veel potentie. Ik heb mijn keuze tussen een BVO, Cuijk en DOVO voorgelegd aan mijn pa - die ik hoog heb zitten - en die zei meteen: ‘DOVO? Doen!’ Ik voel dat dit het juiste moment is om met z’n allen de stap naar de topklasse te maken.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen