Feyenoord veel te sterk voor PEC Zwolle

21 december 2013, 22:43   Bijgewerkt: 21 december 2013, 23:30

Feyenoord heeft zijn laatste wedstrijd van 2013 met 3-0 gewonnen. PEC Zwolle had weinig in te brengen en wist zich geen raad met het sterke spel van de thuisploeg. Voor rust werd het meeste werk gedaan en Feyenoord mocht, dankzij twee goals van Lex Immers, met een 2-0 voorsprong aan de thee. Toen niet lang na de hervatting de derde goal werd gemaakt was het gespeeld.

Voor het duel begon werd er een minuut stilte gehouden voor de overleden vader van Feyenoord-coach Ronald Koeman. Eerder deze week overleed Martin Koeman op 75-jarige leeftijd. Het was een indrukwekkende minuut, waarin het helemaal stil was en er ook daadwerkelijk een minuut stilte in acht werd genomen door scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Toen de wedstrijd eenmaal van start was gegaan liet Feyenoord gelijk zien wat de bedoeling was. De ploeg zette goed druk en kreeg met Lex Immers al snel een grote kans, maar hij stuitte op keeper Boer.

PEC Zwolle-coach Ron Jans zag dat zijn ploeg geen kans had gehad in de eerste helft en gooide het roer helemaal om in de rust. Hij zette gelijk al zijn mogelijke wissels in en probeerde zo een verandering te forceren. Veel hielp het niet, na tien minuten spelen stond het al 3-0. Boëtius schoot eerst nog op de verdedigers van PEC Zwolle, maar in de herkansing was het wel raak.

Na de derde goal was het gespeeld en liet Feyenoord iets meer toe. Ondanks dat de druk minder was, kwam PEC Zwolle nog steeds niet aan voetballen toe. Invaller Van Hintum gaf af een toe een voorzet, meer zat er niet in. Feyenoord kreeg ook nog kansjes en wist ook niet meer te scoren. Maar daar zal de ploeg zich niet druk om maken. Feyenoord heeft 2013 goed afgesloten, met een mooie reeks overwinningen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen