Nipte oefennederlagen voor Feyenoord en AZ

11 januari 2014, 17:07   Bijgewerkt: 11 januari 2014, 18:37

Feyenoord is er niet in geslaagd om het trainingskamp in Marbella af te sluiten met een goed resultaat. In Spanje verloor de ploeg van coach Ronald Koeman in een oefenwedstrijd met 1-0 van FC Basel. Marco Streller maakte al na een kwartier het winnende doelpunt voor de kampioen van Zwitserland.

Streller maakte de 1-0 op aangeven van Stephan Andrist, maar moest zich direct na deze treffer laten vervangen. Hij was in botsing gekomen met de paal en kon niet verder. Qua veldspel deed Feyenoord voor en ook na deze goal niet onder voor Basel, maar een beloning in de vorm van een doelpunt bleef uit.

Feyenoord startte tegen FC Basel met de elf spelers die vermoedelijk ook volgende week in het veld staat tegen FC Utrecht. Tonny Vilhena vormde een middenveld met Jordy Clasie en Lex Immers, links achterin stond Bruno Martins Indi. De voorhoede werd gevormd door Jean-Paul Boëtius, Ruben Schaken en natuurlijk topscorer Graziano Pellè. Na zeventig minuten haalde Koeman zijn hele elftal naar de kant en kregen onder meer Rodny Lopes Cabral en Rick Dekker de gelegenheid om minuten te maken. Beide spelers maken deel uit van de A1.

Ook AZ leed een oefennederlaag. Door een late treffer van Formose Mendy verloren de Alkmaarders met 0-1 van Zulte Waregem. Eerder deze week verloor AZ van Club Brugge (0-1) en won het met 1-0 van Mons.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen