Pogba haalt uit naar Ferguson: "Walgelijke keuze"

22 januari 2014, 17:14

Paul Pogba maakte in 2012 de overstap van Manchester United naar Juventus. De Frans international kon in Manchester niet aarden, maar ontpopte zich bij De Oude Dame tot een krachtpatser, die het middenveld domineert en regelmatig van zich doet spreken met prachtige treffers. De Fransman stelt dat hij United verliet, omdat hij 'walgde' van Sir Alex Ferguson, die toen aan het roer stond.

Het feit dat Fergie er op een gegeven moment voor koos om een rechtsachter als middenvelder te posteren, deed bij Pogba veel pijn, zo geeft de speler in kwestie aan. De middenvelder van Juventus mocht bij United nooit vanaf de start spelen, wat hij Ferguson zeer kwalijk nam. "Het was zeer, zeer moeilijk voor mij, omdat ik van Manchester hield en ik een echte Mancunian was", zegt Pogba tegen Canal+.

"Het was de wedstrijd tegen Blackburn (Rovers, red.) in december 2011, op Old Trafford", vervolgt de Fransman. "Paul Scholes was met pensioen en Darren Fletcher was geblesseerd. Er was geen middenvelder over. Ik trainde hard en werd steeds beter. De trainer zei dat ik er dicht bij was, maar ik snapte niet wat hij bedoelde. Ik walgde er vervolgens van dat Rafael op het middenveld stond. Ik kwam er niet eens in."

"Het verwoeste mijn relatie met de coach", stelt Pogba. "Ik was zeer teleurgesteld. Ik heb ervoor gekozen om naar Juventus te gaan en heb daar geen spijt van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen