Vitesse haalt doelman Room per direct terug

29 januari 2014, 09:26   Bijgewerkt: 29 januari 2014, 12:00

Eloy Room is per direct teruggeroepen door Vitesse, dat hem dit seizoen verhuurde aan Go Ahead Eagles. Door de blessure van Marko Meerits, de tweede doelman van Vitesse, achten de Arnhemmers het noodzakelijk om de goalie per direct terug te halen. Coach Peter Bosz had namelijk alleen nog de beschikking over eerste doelman Piet Velthuizen en derde doelman Jeroen Houwen.

Hoewel de Eagles flink zullen balen van het abrupte vertrek van Room, is in het huurcontract een clausule opgenomen die stelt dat Vitesse de doelman bij een blessure zou kunnen terugroepen. Vitesse stelde dit als voorwaarde, tijdens de onderhandelingen rondom de huurconstructie. De sluitpost meldt zich woensdag alweer op Papendal, de trainingslocatie van Vitesse.

Go Ahead-coach Foeke Booy baalt van het plotselinge vertrek van Room, maar beseft dat er weinig veranderd aan kan worden: "Dit is brute pech. Overmacht, door een blessure bij Vitesse. Voor ons komt dit als een donderslag bij helderehemel, maar deze escape is helaas wel mogelijk. Wij konden begin van het seizoen niet anders dan deze voorwaarde accepteren, omdat we anders Eloy hier niet hadden gehad. We wensen Eloy alle succes en bedanken hem van harte, voor ons is hij een fantastische keeper geweest. Ik heb Eloy ook zelf gesproken met deze woorden, hij heeft mij verteld dat hij het heel graag bij ons had willen afmaken", zo stelt Booy op het digitale thuis van de Deventenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen