Siem de Jong kan spelen tegen FC Utrecht

31 januari 2014, 15:09

Siem de Jong is klaar voor een rentree bij Ajax. De aanvoerder is fit genoeg om mee te kunnen doen in de competitiewedstrijd van komende zondag tegen FC Utrecht, zo liet coach Frank de Boer vrijdag weten.

De Jong liep eerder deze maand, tijdens de laatste training voor de competitiekraker tegen PSV, een blessure aan zijn bovenbeen op. Deze week hervatte de aanvaller de groepstraining en omdat een terugslag uitgebleven is, is hij klaar voor een rentree. "Hij kan spelen als het moet", meldt De Boer via de officiële kanalen van Ajax.

Ajax slaagde er de afgelopen vier jaar niet in om in competitieverband te winnen in Utrecht. De Boer verwacht dat zijn ploeg het ook nu niet gemakkelijk gaat krijgen. "Het wordt een heet middagje en het zeker geen walk-over", zegt hij op Ajax.nl. "Het is het duel van het jaar in Utrecht. Doordat het enorm leeft bij de fans, kunnen spelers wat extra's brengen. Dat is al vaak gebleken. Wij zijn dat gewend. Elke club wil van ons winnen en dat weten we."

Van het feit dat FC Utrecht vrijdag vier nieuwe spelers binnenhaalde, ligt De Boer niet wakker. "Het is eerder lastig voor Utrecht. De nieuwe spelers moeten zich aanpassen aan het team en de speelstijl", countert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen