FC Utrecht start met debutanten, Bojan in spits Ajax

2 februari 2014, 11:35

FC Utrecht treedt tegen Ajax aan met twee eredivisiedebutanten. De Franse aanwinst Mathieu Delpierre staat centraal achterin, links in de defensie maakt Jordy van der Winden zijn eerste minuten. De jonge verdediger kwam een half jaar geleden over van ADO Den Haag. In de spits kiest coach Jan Wouters voor Juan Agudelo. Dit is voor de Amerikaan zijn eerste basisplaats, vorige week tegen Roda JC viel hij in.

Bij Ajax staat Bojan Krkic in de punt van de aanval. Siem de Jong, hersteld van een blessure, begint op de bank. Ook Kolbeinn Sigthórsson moet in de Galgenwaard op de reservebank plaatsnemen. Lasse Schöne, vorige week als invaller matchwinner tegen Go Ahead Eagles, keert terug in de Amsterdamse basisformatie.

Aan Utrechtse kant ontbreken Danny Koevermans en Christian Dorda. Beide spelers werden afgelopen vrijdag aangetrokken, maar zijn niet speelgerechtigd voor deze wedstrijd. Centrumverdediger Kai Heerings is geschorst, wegens blessures ontbreken onder meer Dave Bulthuis, Jacob Mulenga en Edouard Duplan. De Spaanse middenvelder Fernando Quesada, opgeleid bij FC Barcelona, begint tegen Ajax op de bank.

De wedstrijd in de Galgenwaard tussen FC Utrecht en Ajax begint om 12.30 uur.

Opstellingen

FC Utrecht: Ruiter; Van der Winden, Delpierre, Markiet, Van der Maarel; Ayoub, Toornstra, Sarota; De Ridder, Agudelo, Oar

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Blind, Serero; Schöne, Bojan, Fischer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen