De Jong: "Europa League een mooie competitie"

19 februari 2014, 19:52

Siem de Jong moet het na de winterstop doen met 'slechts' de Europa League. De aanvoerder van Ajax greep voor het vierde jaar op rij naast plaatsing voor de achtste finales van de Champions League, maar vindt de Europa League geen troostprijs.

"De Europa League blijft een mooie competitie. We weten wat ons te doen staat en we weten wat Salzburg kan. Ik zie dit als een mooie Europese wedstrijd in een uitverkochte Amsterdam Arena", aldus De Jong bij de persconferentie een dag voor de wedstrijd.

De Jong kent tot nu toe een tegenvallend seizoen. De normaal zo fitte aanvaller raakte dit seizoen tot tweemaal toe geblesseerd en wist sinds zijn terugkeer zijn draai nog niet helemaal te vinden. "Het is tot nu toe een beetje ongelukkig. Balen, vooral vanwege die bijzondere blessure. Het is nu zaak wel op te passen, maar vooral lekker wedstrijden te spelen."

Salzburg koerst in de Oostenrijkse competitie onbedreigd op titelprolongatie af. Om 21:05 vindt donderdag de aftrap plaats in de Amsterdam ArenA. Over veertien dagen is de return in Salzburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen