Treffer Dost kan Wolfsburg-debacle niet voorkomen

2 maart 2014, 17:37

VfL Wolfsburg boekte voorafgaand aan dit weekend vier overwinningen op rij in de Bundesliga, maar hier was zondag bijster weinig van terug te zien. De ploeg van coach Dieter Hecking was volledig de weg kwijt en verloor maar liefst met 6-2 van 1899 Hoffenheim. Bas Dost pikte wel weer een doelpuntje mee.

Nadat Hoffenheim op een 1-0 voorsprong was gekomen, knikte Dost de bezoekers uit Wolfsburg langszij. Het was het eerste kopdoelpunt van het seizoen voor de oud-aanvaller van sc Heerenveen en Heracles Almelo, die zijn vierde treffer in zeven wedstrijden maakte.

De gelijkmaker van Dost kon Wolfsburg niet bepaald inspireren tot een goede prestatie. Hoffenheim maakte er voor rust nog 4-1 van en na de theepauze ging de thuisploeg vrolijk verder met waar het mee bezig was. Het werd uiteindelijk 6-2 en Wolfsburg eindigde het duel met tien man, aangezien Christian Trasch met rood van het veld gestuurd werd.

Wolfsburg staat nog wel vijfde in de Bundesliga, met 39 punten uit 23 duels. Hoffenheim staat steviger aan kop van het rechterrijtje en bevindt zich daar in een soort van niemandsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen