Johannsson neemt AZ bij de hand tegen Heracles-tiental

8 maart 2014, 21:02

Het was zaterdagavond in Alkmaar de wedstrijd van Aron Johannsson. Met twee doelpunten had de aanvaller een groot aandeel in de 4-0 overwinning van AZ op Heracles Almelo. De clubtopscorer liet het echter na om zijn doelpuntentotaal hoger op te vijzelen. Heracles speelde al vrij snel een kansloze avond en stond na een half uur met tien man te voetballen.

AZ was vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij en voornamelijk Aron Johannsson oogde enorm gemotiveerd. De spits van de thuisploeg tekende dan ook voor het openingsdoelpunt. Mattias Johansson kwam aan de rechterkant door en legde goed terug. Daar was Johannsson verdediger Milano Koenders te slim af. Vlak daarna dacht de voorhoedespeler zijn tweede van de avond te maken, maar zag hij het leder naast de verslagen Remko Pasveer op de paal belanden. Johannsson was na een klein half uur ook betrokken bij de rode kaart van Koenders. De centrale verdediger van Heracles haalde de doorgebroken speler neer, hoewel de AZ-speler vooral zichzelf op de hak leek te tikken.

Een kwartier voor tijd leverde Berghuis een perfecte corner af op het hoofd van de inkomende Simon Poulsen. De linksback kopte het leder snoeihard op de lat. In het laatste kwartier bevond de wedstrijd zich in een impasse en kreeg Heracles meer ruimte om te voetballen. Het zorgde ervoor dat het spel zich rond de middenlijn afspeelde. Toch slaagde AZ er in de 3-0 te maken. De opkomende rechtsback Johansson schoof op aangeven van Berghuis de bal onder de uitkomende Pasveer door. Viktor Elm bepaalde met een fraai afstandsschot de eindstand zelfs op 4-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen