Engelse media lovend over 'redder' Van Persie

20 maart 2014, 11:09

Robin van Persie was er woensdagavond hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat Manchester United de in Griekenland opgelopen 0-2 achterstand tegen Olympiakos goed wist te maken. De Mancunians zegevierden op Old Trafford met 3-0, wat kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League betekende. Van Persie maakte een hattrick en wordt een dag later geprezen door de Engelse media.

Van Persie wordt door de Engelse kranten beschouwd als de 'redder' van manager David Moyes, die hevig onder druk staat in Manchester, aangezien de prestaties dit seizoen allesbehalve om over naar huis te schrijven zijn. Met 'Robin's Rescue' doelt de tabloid Daily Star op het feit dat de oefenmeester dankzij Van Persie aan het roer mag blijven staan bij United. "Hij heeft er voor gezorgd dat Manchester United in de kwartfinales staat en dat zijn coach zijn baan mag behouden."

"Ze kunnen Moyes nu niet ontslaan", werd gezegd door The Sun. Van Persie leek een tijdje zoekende naar zijn vorm, maar excelleerde volgens The Guardian op het juiste moment: "Dit was het goede moment voor Van Persie om ons zijn giften weer eens te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen