'Ajax haalt de finale, PEC Zwolle gaat Europa in'

26 maart 2014, 10:30

Voor het eerst in de geschiedenis gaat PEC Zwolle Europa in, denkt wedkantoor Unibet. Volgens de online bookmaker is de ploeg van coach Ron Jans donderdagavond, als de laatste halve finale van de KNVB Beker erop zit, vrijwel zeker van deelname aan de Europa League in het seizoen 2014/2015.

PEC Zwolle speelt zelf woensdag in de eerste halve voor eigen publiek tegen NEC, de nummer zeventien van de Eredivisie. Hoewel de onderlinge ontmoeting in competitieverband onlangs in 3-3 eindigde, zit Unibet de thuisploeg als duidelijke favoriet om de finale te halen. Winst van PEC Zwolle na negentig minuten levert 2 keer je inzet op, voor een overwinning van de ploeg uit Nijmegen wordt [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=14082&bid=3218&unibetTarget=/betting%2523/event/1001923370,_blank,3,10] uitgekeerd. Wie denkt dat de stand na negentig minuten gelijk is, en er dus verlengd moet worden, kan [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=14082&bid=3218&unibetTarget=/betting%2523/event/1001923370,_blank,3,50] keer zijn inzet verdienen.

Voor PEC Zwolle en NEC geldt dat een plek in de finale genoeg is voor deelname aan Europees voetbal, als Ajax de tegenstander is in de eindstrijd. Ervan uitgaand dat de Amsterdammers zich gaan plaatsen voor de Champions League, iets dat vrijwel zeker gaat gebeuren, mag de verliezend bekerfinalist namelijk de Europa League in als de ploeg van coach Frank de Boer ook de beker pakt. PEC Zwolle en NEC moeten dus hopen dat Ajax in de tweede halve finale afrekent met AZ. En hoewel Unibet gezien de quotering een spannende strijd verwacht, is de kans op een overwinning van Ajax groter dan die op een zege voor AZ: 2.

Verlopen de wedstrijden zoals de bookmaker verwacht, dan gaat de bekerfinale op 20 april dus tussen Ajax en PEC Zwolle. In dat geval kan in Zwolle de vlag uit, want Europees voetbal is dan binnen voor PEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen