MVV vraagt uitleg over schikkingsvoorstel

28 maart 2014, 17:27

MVV kan zich niet vinden in het schikkingsvoorstel dat het eerder deze week ontving van de aanklager betaald voetbal, naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de bekerwedstrijd tegen JVC Cuijk, eind vorig jaar. De aanklager wil de Maastrichtse club een boete van 5.000 euro opleggen, waarvan de helft voorwaardelijk met een proeftijd van één jaar.

"De aanklager is van mening dat, ondanks dat MVV na afloop van de wedstrijd diverse maatregelen heeft getroffen, de club in de voorbereiding op de wedstrijd tekort is geschoten gelet op het aantal toeschouwers dat werd verwacht", lichtte de aanklager eerder deze week toe via de KNVB-website.

MVV-voorzitter Paul Rinkens drukt in een persbericht zijn verbazing uit: "We zijn erg verrast met dit schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal. De maatregelen die in de voorbereiding door MVV zijn getroffen, zijn naar onze mening op het aantal verwachte Maastrichtse toeschouwers en onder de juiste voorwaarden uitgevoerd. Omdat deze wedstrijd als A-wedstrijd met vrij vervoer was ingedeeld, is het juiste aantal toeschouwers nooit exact te voorspellen. We zullen bij de KNVB dan ook om nadere uitleg vragen in welk opzicht wij zijn tekortgeschoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen